1700
1700

press to zoom
1700 A
1700 A

press to zoom
1700
1700

press to zoom
1/2
FOD & ARMSTROP

ID

STØRRELSE

PR. KASSE

BESKRIVELSE

1700

44X5CM

100 stk

ONE SIZE

ANVENDELSE

Nr. 1

Den tilsigtede anvendelse af fod- / armrem 1700  uden velcro, er at løfte patientens underekstremitet på det kirurgiske leje under huddesinficeringsprocessen inden operation i underekstremiteterne i den præoperative fase. Patientens fod føres ind i fod- / armremmen i den tilsigtede løkke. Foden fikseres ved at justere fod- / armremmen med justeringsremmen. Når du placerer og strammer fod- / armremmen, skal du sikre, at der tages højde for tilstrækkelig blodcirkulation til patientens fod. Fod- / armremmen fjernes, efter at desinficering af huden er afsluttet, og inden operationen begynder

Nr. 2

Den påtænkte anvendelse til 1700 fod- / armrem, ingen velcro, er at løfte patientens øvre ekstremitet på det kirurgiske bord under huddesinficeringsprocessen inden operation af øvre ekstremiteter i den præoperative fase. Patientens håndled føres ind i fod- / armremmen i den tilsigtede løkke. Håndledet fikseres ved at justere fod- / armremmen med justeringsremmen. Når du placerer og strammer fod- / armremmen, skal du sikre, at der tages højde for tilstrækkelig blodcirkulation til patientens håndled. Fod- / armremmen fjernes, efter at desinficering af huden er afsluttet, og inden operationen begynder.

Nr. 3

Fod- / armremmen er kun beregnet til den ovenfor beskrevne anvendelse og må muligvis ikke bruges til andre formål. Den maksimale mængde tryk, der kan påføres remmen, når den påføres korrekt, må ikke overstige 850 N (newton).

OPERATIONER

  • Bevægeapparatet