top of page

UDFORDRINGER

Bacteria-01.png
Rifter-01-01.png
Latex allergi-01-01.png
Cost-01.png

MRSA & ANDRE INFEKTIONER

Risikoen for MRSA-infektion er blevet større gennem årene. Dette sker typisk på grund af krydskontaminering. Når en patient bliver smittet under en operation, er omkostningerne til den efterfølgende behandling meget høje.

RISIKOEN VED SÅR, RIFTER & SLIDTAGE

Nogle genanvendelige remme til lejring har metalringe og spænder der øger risikoen for sår, rifter og hudafskrabninger.

LATEX ALLERGI

Latex anvendes I en række produkter. Ved en hyppig berøring med Latex er der risiko for at udvikle Latex allergi hvilket er udbredt udfordring I branchen.

RESSOURCEKRÆVENDE HÅNDTERING

Tidsforbruget i forbindelse med vask af genanvendelige produkter er meget højt og derved er omkostninger ligeledes høje på grund af udgiften til lønninger.

Udfordringer.jpg

LØSNING

Løsning.jpg
Bacteria-01.png

REDUCERING AF MRSA & INFEKTIONER

Ved at anvende vores engangsprodukter til positionering under anæstesi sænkes risikoen markant for MRSA og andre nosokomielle  infektioner.

Rifter-01-01.png

BLØDE OG BEHAGELIGE PRODUKTER

Vores produkter er fri for metaldele, hvilket reducerer risikoen for sår, rifter og hudafskrabninger for både patienter og personale.

Latex allergi-01-01.png

LATEXFRI

Vores produkter er latexfrie og tilbyder et fremragende alternativ til latex baseret produkter.

Cost-01.png

BILLIG HÅNDTERING

Efter anvendelse kan vores engangsremme kasseres. Dette fjerner den manuelle process der kræves for rengøring af genanvendelige produkter.

HVORFOR VÆLGE DANISH HEALTHCARE?

Leveringsgaranti-01.png
Strålesteril-01.png
MDR approved-01.png
God kvalitet-01.png

LEVERINGSGARANTI

Hos Danish Healthcare sætter vi en stor ære i at kunne sikre vores kunders levering af produkter. Vi har derfor altid en meget stor mængde af produkter på lager, således at I aldrig løber tør, selv ved en pludselig stigning i aftaget.

STRÅLESTERILISERET

Sikkerhed er en af vores største fokusområder. Vi har derfor valgt at strålesterilisere alle vores produkter, således at I som kunde kan føle jer 100% sikre.

MDR GODKENDT

I Danish Healthcare er vi altid i front med hensyn til certificering af vores produkter. Vores produkter bliver derfor MDR godkendt til marts 2021.

EKSTRA GOD KVALITET

Vores produkter er udviklet af sygeplejersker til sygeplejersker. Dette sikrer en meget høj tilfredshed hos vores brugere. Vi sætter en stor ære i at levere den højeste kvalitet til en yderst fair pris.

Hvorfor.jpg
bottom of page