top of page
FOD & ARMSTROP

ID

STØRRELSE

PR. KASSE

BESKRIVELSE

1700

44X5CM

100 stk

ONE SIZE

ANVENDELSE

Nr. 1

Den tilsigtede anvendelse af fod- / armstrop 1700, er at løfte patientens underekstremitet på det kirurgiske leje under huddesinficeringsprocessen inden operation i underekstremiteterne i den præoperative fase. Patientens fod føres ind i fod- / armstroppen i den tilsigtede løkke. Foden fikseres ved at justere fod- / armstroppen med justeringsremmen. Når du placerer og strammer fod- / arm armstroppen, skal den ansvarlige sundhedsfaglige person sikre, at der tages højde for tilstrækkelig blodcirkulation til patientens fod. Fod- / arm armstroppen fjernes, efter at desinficering af huden er afsluttet, og inden operationen begynder.

 

Nr. 2

Den påtænkte anvendelse af fod- / armstrop 1700, er at løfte patientens øvre ekstremitet på det kirurgiske bord under huddesinficeringsprocessen inden operation af øvre ekstremiteter i den præoperative fase. Patientens håndled føres ind i fod- / armstroppen i den tilsigtede løkke. Håndleddet fikseres ved at justere fod- / armstroppen med justeringsremmen. Når du placerer og strammer fod- / armstroppen, skal den ansvarlige sundhedsfaglige person sikre, at der tages højde for tilstrækkelig blodcirkulation til patientens håndled. Fod- / armstroppen fjernes, efter at desinficering af huden er afsluttet, og inden operationen begynder.

 

Nr. 3

Fod- / armstroppen er kun beregnet til den ovenfor beskrevne anvendelse og må muligvis ikke bruges til andre formål. Den maksimale mængde tryk, der kan påføres stroppen, når den påføres korrekt, må ikke overstige 86 kg. (850 newton).

OPERATIONER

  • Bevægeapparatet  

bottom of page