Historie

Danish Healthcare ApS har siden 2007 satset på engangsprodukter af meget høj kvalitet. Der kan selvfølgelig produceres lejringsremme til en lavere pris, men vi vil ikke gå på kompromis med sikkerheden, og vi fortsætter derfor med at levere de 2 lags remme vi udviklede i samarbejde med sygehusene i 2007.

Da der i visse tilfælde er nogle mængdekrav for opstart af produktion af engangsremme findes der situationer, hvor det endnu kan være nødvendigt med flergangsremme. I disse tilfælde er vores systue dog i stand til fremstille flergangsremme i små mængder. Vores nye maskiner i produktionen har dog gjort det nemmere at få lavet mindre serier af enkelte engangs produkter.

2006:
Danish Healthcare startes af Marianne Lund og Per Larsen med det formål at producere og sælge flergangs lejringsremme til anvendelse under anæstesi.
2007:
I forbindelse med akkrediteringsstandarder for sygehuse blev focus rettet mod engangsprodukter og i tæt kontakt med et universitetshospital blev den første engangslårrem i Danmark fremstillet.
2008:
Produktprogrammet udvides med GU-armremme og lårremme i flere længder, blandt andet remme til fedmeoperationer.
2009:
Ultimo 2009 omdannes Danish Healthcare til et ApS med Marianne og Per Lund Larsen som indehavere. Marianne bibeholder dog sit arbejde som anæstesisygeplejerske, hvilket hele tiden holder os ajour med den daglige rutine på operationsgangen.
2010:
Produktionsfaciliteterne udvides.
2012:
Danish Healthcare ApS flytter til nye lokaler i Alsted. De nye lokaler bygges miljøvenligt og opvarmes med jordvarme, anvender strøm fra vindmøller, og regnvand genanvendes.
2013:
Produkterne gennemgås efter kundeønske for indhold af skadelige stoffer. Alle produkter godkendes.
2014:
Danish Healthcare ApS udformer en frivillig miljøpolitik med vægt på genbrug og energibesparelser. Alt genanvendelig affald skal bringes til miljøgodkendt genbrugsstation, og emballage til varer skal primært være FSC-mærket.
2015:
Primo 2015 flytter Danish Healthcare ApS lageret til nye lokaler tæt på kontoret i Alsted. Ved samme lejlighed indkøbes der nye maskiner til produktionen af engangsprodukter, og der fremstilles en engangs fodstrop der i sin simple opbygning også kan anvendes som håndstrop. Da fremtiden er engangsprodukter, træffes der beslutning om kun at lagerføre et begrænset antal varenumre af flergangsprodukter.