Historie

Danish Healthcare ApS har siden 2007 satset på engangsprodukter af meget høj kvalitet. Der kan selvfølgelig produceres lejringsremme til en lavere pris, men vi vil ikke gå på kompromis med sikkerheden, og vi fortsætter derfor med at levere de 2 lags remme vi udviklede i samarbejde med sygehusene i 2007.

Da der i visse tilfælde er nogle mængdekrav for opstart af produktion af engangsremme findes der situationer, hvor det endnu kan være nødvendigt med flergangsremme. I disse tilfælde er vores systue dog i stand til fremstille flergangsremme i små mængder. Vores nye maskiner i produktionen har dog gjort det nemmere at få lavet mindre serier af enkelte engangs produkter.

2015
2015

Nye maskiner til produktionen af engangsprodukter

Primo 2015 flytter Danish Healthcare ApS lageret til nye lokaler tæt på kontoret i Alsted. Ved samme lejlighed indkøbes der nye maskiner til produktionen af engangsprodukter, og der fremstilles en engangs fodstrop der i sin simple opbygning også kan anvendes som håndstrop. Da fremtiden er engangsprodukter, træffes der beslutning om kun at lagerføre et begrænset antal varenumre af flergangsprodukter.

2014
2014

frivillig miljøpolitik udformes med vægt på genbrug og energibesparelser

Danish Healthcare ApS udformer en frivillig miljøpolitik med vægt på genbrug og energibesparelser. Alt genanvendelig affald skal bringes til miljøgodkendt genbrugsstation, og emballage til varer skal primært være FSC-mærket.

2013
2013

Produkter gennemgås for skadelige stoffer

Produkterne gennemgås efter kundeønske for indhold af skadelige stoffer. Alle produkter godkendes.

2012
2012

Nye lokaler i Alsted

Danish Healthcare ApS flytter til nye lokaler i Alsted. De nye lokaler bygges miljøvenligt og opvarmes med jordvarme, anvender strøm fra vindmøller, og regnvand genanvendes.

2010
2010

Produktionsfaciliteterne udvides

Produktionsfaciliteterne udvides.

2009
2009

Danish Healthcare bliver til et ApS

Ultimo 2009 omdannes Danish Healthcare til et ApS med Marianne og Per Lund Larsen som indehavere. Marianne bibeholder dog sit arbejde som anæstesisygeplejerske, hvilket hele tiden holder os ajour med den daglige rutine på operationsgangen.

2008
2008

Produktprogrammet udvides

Produktprogrammet udvides med GU-armremme og lårremme i flere længder, blandt andet remme til fedmeoperationer.

2007
2007

Første engangslårrem i Danmark fremstillet

I forbindelse med akkrediteringsstandarder for sygehuse blev focus rettet mod engangsprodukter og i tæt kontakt med et universitetshospital blev den første engangslårrem i Danmark fremstillet.

2006
2006

Danish Healthcare stiftes af Marianne Lund og Per Larsen

Danish Healthcare startes af Marianne Lund og Per Larsen med det formål at producere og sælge flergangs lejringsremme til anvendelse under anæstesi.